Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Sarah Pop Verpleegkundige Zuster te huur

Prijs: € 64,95

364 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Daar is ze dan, de Sarah Verpleegkundige / Zuster. Een geheel nieuwe pop volgens uniek ontwerp. Momenteel exclusief verkrijgbaar bij Opblaasfiguurshop

Deze Sarah Verpleegkundige is de droom van elke (mannelijke) patiënt. Gekleed in een echt herkenbare zusteroutfit, voorzien van kort rokje zodat die lange benen extra goed uitkomen. 

Natuurlijk heeft ze ook een mooi mutsje op met rood kruis en is ze voorzien van het nodige ‘gereedschap’, waaronder een megagrote spuit. 

De zuster ka,n voor verschillende leeftijden gebruikt worden door de verwisselbare leeftijdsbordjes. Maar ze kan ook gebruikt worden zonder leeftijdsbordje zodat ze voor neutrale doeleinden in te zetten is. Denk bijvoorbeeld aan het ‘een hart onder de riem steken’ van het zorgpersoneel.

Deze mega grote opblaasbare Sarah verpleegster pop is maar liefst 4 meter hoog en torent daarmee overal bovenuit. De verjaardag van de jarige zal dan ook zeker niet ongemerkt voorbijgaan!

Deze pop wordt standaard geleverd met een leeftijdsbordje van 50, maar is ook met andere leeftijden leverbaar. Deze leeftijden kun je selecteren tijdens het doen van je bestelling.

 

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 64,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

 

#Sarah #opblaaspop #opblaasfiguur #50jaar

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Opblaasfiguurshop.nl ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Ede
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0620045244
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)