Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Disney Princess Mijn Magisch Koninkrijk pc/mac dvd

Prijs: € 5,-

3.893 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Website:www.bol.com/nl/p/princess-my-fairytale-adventure/1004OmschrijvingIn Disney Princess: My Fairytale Adventure is er een vloek over de magische koninkrijken van je geliefde Disney-prinsessen geworpen. Nu moet jij je toverstaf gebruiken om Assepoester, Rapunzel, Ariel, Belle en Tiana te bevrijden en vrede naar elk koninkrijk te brengen!
Jij bent een leerling van de Fairy Godmother in Disney Princess: My Fairytale Adventure. Helaas heb je per ongeluk een verkeerde spreuk uitgesproken waardoor lieve elfjes in kwaadaardige Imps zijn veranderd. Nu moet jij in de wereld van Tangled, De Prinses en de Kikker, Beauty & The Beast, The Little Mermaid, en Assepoester de betovering verbreken!
Verbreek de betovering door opdrachten te vervullen en te dansen, tuinieren en decoreren. Ga van koninkrijk naar koninkrijk om de kleine Imps te verslaan en terug te toveren in hun elfvorm! Alleen jij kunt de vrede in de magische koninkrijken van de verschillende Disney-prinsessen herstellen in Disney Princess: My Fairytale Normale prijs +- 30euro ; afhalen 7,50 euro opsturen 12,50 euro na betaling via overschrijving info 0473839899 bellen geen sms , nieuw is nog verpakt !

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oudenaarde - Belgiè
(Oost-Vlaanderen, België)
Tel: nonkelwoef@telen

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)