Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diversen

Carportsale: de gezelligste rommelmarkt van Zwolle Zuid

Prijs: Niet van toepassing

81 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Carportsale  Zwolle Zuid al 10 jaar een begrip

 

Goed nieuws voor alle fans van de jaarlijkse carportsale!    Dankzij de vele  trouwe bezoekers en de  enthousiaste buurtbewoners  beleeft de gezelligste rommelmarkt van Zwolle zuid dit jaar de tiende editie!

Op zaterdag 26 mei  bent u van harte welkom om te komen snuffelen onder de carport van de deelnemende bewoners. Niet alleen de eigen zolderopruiming wordt uitgestald. Vele  vaste deelnemers hebben ook het afgelopen jaar weer  aan een nieuw assortiment gewerkt  door inzameling bij vrienden en familie.   Dit belooft weer een veelzijdig aanbod te worden! . Van  speelgoed tot kleding, van kleinmeubeltjes tot fietsjes, van boeken tot elektronica… .  Laat U verrassen.

Mocht U de carportsale nog niet kennen:  het  evenement  is meer als een snuffelmarkt. Het is opgezet als buurt verbindende activiteit . . Er zijn geen kramen. Er kunnen geen sta plaatsen worden gehuurd. Deelnemers stallen hun waar uit voor eigen woning.   De markt staat bekend om de gemoedelijke sfeer. De vorige editie kende zelfs meer als 50 deelnemende adressen!

De markt is geschikt voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er verschillende  gratis attracties .Van springkussen tot grabbelen en…een tractatie.  Ook de toegang tot de markt is gratis..

De deelnemende adressen zijn te vinden aan de Hanselaarmate, Hoefslagmate, Holtmate en Tichelmeesterlaan. De markt begint om 9.00 en duurt tot 13.00.

We zien U graag op 26 mei bij deze jubileum-editie!

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zwolle
(Overijssel, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)