Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diversen

Geef een cadeaubon voor een (privé) workshop fotografie

Prijs: € 50,-

25 keer bekeken • Status: Actief

Leuk om te geven en leuk om te krijgen voor de feestdagen, een verjaardag, jubileum of ' gewoon' ! Geef eens een (cadeaubon) voor een prive workshop fotografie cadeau van Feike Faase Fotografie. 

 

De cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf E50 (en is goed voor een uur prive workshop fotografie), maar ook in E100 en E150. Samen plannen we dan een datum voor de prive workshop fotografie in Amersfoort.

 

wat gaan we doen tijdens een privé-workshop fotografie?

een privé-workshop is een workshop helemaal toegespitst op jou. wat wil jij leren? ben je een beginnende fotograaf of al gevorderd?

beginnende fotograaf:
we kunnen bijvoorbeeld beginnen met een stukje theorie; leer de basis van fotografie kennen en weet waar je over praat. des te makkelijker is het om daarna naar buiten te gaan om alle theorie in praktijk te brengen. door middel van oefeningen en veel vragen te stellen, leer je in korte tijd je camera kennen en je fotografie skills te verbeteren.

gevorderde fotograaf:

ben je al een gevorderde fotograaf? samen gaan we op pad om te kijken hoe ik je kan helpen beter te fotograferen. stel al je vragen die je hebt en ik probeer alles duidelijk uit te leggen en voor te doen. voordeel is dat de workshop helemaal aan jouw eisen en niveau is aangepast. je hoeft nergens op te wachten en je krijgt de volledige aandacht!

de kosten van een prive workshop
kom tot een professioneler resultaat en laat zien wat jij belangrijk vindt. waar wil je beginnen? 

de datum voor een privé-workshop gaan we samen afspreken. ik geef doordeweeks en in het weekend workshops.

de kosten voor een privé-workshop is €50,- per uur. de gemiddelde privé-workshop duurt tussen de twee en drie uur en alle workshop worden in het centrum van amersfoort gegeven.

Reageer nu!

Contact-informatie

Feike Faase Fotografie ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)
Tel: 0625228753

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)