Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Rollators, wandelstokken, loopkrukken en andere loophulpmiddelen

Prijs: Niet van toepassing

5.316 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Supportshop: uw thuiszorgwinkel met hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten

Een loophulpmiddel kan u helpen de belasting op benen en voeten te verminderen of de balans te vergroten.
Hierdoor kunt u zich veiliger bewegen in en om het huis. Wij kunnen u verschillende loophulpmiddelen aanbieden:

Rollator
De functie van een rollator is het onafgebroken bieden van steun tijdens het lopen. Het voordeel van een rollator ten opzichte van een looprek is dat de gebruiker het rek tijdens het verplaatsen niet hoeft te tillen. Uniek: een rollator die zeer eenvoudig om te bouwen is als rolstoel!

Looprek
Een looprek is een aluminium frame met vier poten. Een looprek is bedoeld voor personen die redelijk het evenwicht kunnen bewaren.

Wandelstok (1 poot/4 poot)
Een wandelstok biedt steun bij het lopen. De vierpootkruk biedt door het brede steunvlak meer stabiliteit tijdens het lopen en kan blijven staan. Wij hebben ook een zeer handige wandelstok met comfortabel zitje in ons assortiment!

Elleboogkrukken
Een elleboogkruk is een stok met dwarse handgreep en een open of gesloten elleboogmanchet, gemaakt van aluminium. Wij bieden oa. een uniek design-model aan met vele functies!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.supportshop.eu


U vindt hier alle producten waarmee u uw woning kunt aanpassen om uw mobiliteit in en om het huis te optimaliseren. Ons assortiment bestaat uit producten die de toegankelijkheid in en rondom de woning verbeteren, hulpmiddelen die een veilig en comfortabel gebruik van bijvoorbeeld badkamer en toilet mogelijk maken, loop hulpmiddelen en hulpmiddelen die het dagelijks leven van gebruiker en verzorgende aanzienlijk verlichten. Onze producten, zijn praktisch, doeltreffend en vooral zeer betaalbaar en zorgen voor een verbetering van de mobiliteit en daarmee van het leefcomfort voor velen.

U bent van harte welkom op onze website!


Met vriendelijke groet,
Supportshop


Uw adres voor: wand- en toiletbeugels, wandsteunen, toiletverhogers, douche- en badzitjes, toiletstoelen, krukken, rollators, looprekken, wandelstokken, drempeloplopen, drempelprofielen, miniramps, hellingbanen, mobiele hellingbanen en hulpmiddelen die het dagelijks leven van gebruiker en verzorgende aanzienlijk verlichten.

www.supportshop.eu

Reageer nu!

Contact-informatie

Supportshop ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Schoonhoven
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0182-388622
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)