Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Mivolis supplement voor VEGETARIER & VEGANIST :: 30 Tabletten

Prijs: € 6,95

547 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Steeds meer mensen nemen de beslissing om geheel zonder dierlijk voedsel te gaan eten. Het kan gebeuren dat de opname van bepaalde vitamines en mineralen niet altijd optimaal is. Mivolis vegetarische en veganistische depottabletten bevatten geselecteerde micronutriënten en helpen de behoeften van dit soort dieet in evenwicht te brengen. Vooral vitamine B12 komt slechts in significante hoeveelheden voor in dierlijk voedsel en verdient daarom speciale aandacht. Vitamine B12 en B2 spelen een rol bij de energiestofwisseling en de werking van het zenuwstelsel. Daarnaast zijn ijzer en vitamine B12 ook betrokken bij de vorming van rode bloedcellen en de functie van het immuunsysteem.

Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale botten en dragen bij tot de instandhouding van een normale spierfunctie. De sporenelementen jodium en selenium dragen bij tot een normale schildklierfunctie. Jodium als onderdeel van de schildklierhormonen is z. B. belangrijk voor het energiemetabolisme. Zink vervult ook veel functies in het lichaam, b.v. voor het behoud van gezichtsvermogen en botten, maar ook voor huid, haar en nagels en voor immuunfunctie. Dankzij de speciaal ontwikkelde depottechnologie komen de voedingsstoffen vertraagd vrij.

  • Met geselecteerde micronutriënten zoals vitamine B12 en ijzer
  • Vult het vegetarische en veganistische dieet aan
  • Met depoteffect


Gebruiksaanwijzing:
Slik dagelijks 1 tablet met voldoende vloeistof (bv. Een 1/2 glas water) bij een maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.
Niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar. U moet het gebruik van andere calcium- en zinksupplementen vermijden. Mannen, postmenopauzale vrouwen en zwangere vrouwen mogen ijzer alleen gebruiken na overleg met een arts. Vanwege het jodiumgehalte moeten mensen met een schildklieraandoening hun arts raadplegen voordat ze het gebruiken.

Ingrediënten:
AQUA, isoamyl lauraat, glycerol, Helianthus annuus OLIE, intybus ROOT OLIGOSACHARIDEN, Argania SPINOSA palmpitolie, linolzuur, fenoxyethanol, SODIUM BENZOIUMATE, TOCOPHEROLACTIVE, TOCOPASSYLUM ACIDATE, TOCOPASSYLE ACIDATE, TOCOPASSYLE ACIDATE, TOCOPASSYLE ACIDATE, TOCOPASSYLUMIC, TOCOPHEROLACTONE, LUCONIC, TOCOPASSYLE ACIDATE, TOCOPHERUUS OLIE , ROZEMARINUS OFFICINALIS BLADEXTRACT, CAESALPINIA SPINOSAGOM, LIMONENE, CALCIUMGLUCONAAT.

Zonder alcohol, zonder kleurstoffen, zonder nanodeeltjes, zonder parabenen, zonder paraffines / minerale oliën

Meerdere exemplaren aanwezig!!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nijmegen
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)