Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Hulp bij GLUTENVERTERING met Tolerase :: Gluten

Prijs: € 10,95

621 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Er zijn vandaag nog maar een paar maaltijden over die geen gluten bevatten. Veel mensen lijden, meestal onopgemerkt, aan gevoeligheid voor gluten, b.v. van tarwe. Gevoeligheid voor gluten kan zich manifesteren door indigestie, zoals een opgeblazen gevoel of ongemak na een maaltijd. Veel van de getroffenen kiezen daarom voor een glutenarm dieet. Een groot deel van de menselijke spijsvertering wordt uitgevoerd door enzymen. Enzymen zijn speciale eiwitten die b.v. Breek voedingsstoffen af ​​zodat het lichaam ze kan opnemen. Enzymen (zogenaamde amylasen) kunnen worden gevonden in het speeksel, die beginnen met de vertering van de koolhydraten. Mivolis glutenhulp bij spijsvertering bevat calcium, wat bijdraagt ​​aan de normale werking van spijsverteringsenzymen. Het bevat ook het speciale enzym Tolerase® G (prolyloligopeptidase), dat aminozuurketens in gluten splitst.

Mivoli's glutenverteringshulpmiddel kan het welzijn verbeteren na het eten van verborgen gluten, b.v. in het restaurant of op een glutenvrij dieet, en ondersteun de normale functie van de spijsverteringsenzymen met het calcium dat het bevat. Mivoli's gluten spijsvertering is ontworpen om de spijsvertering te ondersteunen met een glutenvrij dieet. Het kan een glutenvrij dieet niet vervangen noch overgevoeligheid (coeliakie) voor gluten voorkomen of behandelen.

  • Met verborgen gluten tijdens een glutenvrij dieet
  • Met enzym Tolerase ® G voor het splitsen van gluten
  • Met calcium voor een normale functie van de spijsverteringsenzymen


Gebruiksaanwijzing:
Neem 1-2 tabletten voor elke maaltijd, inclusief verborgen gluten. De maximale dagelijkse dosis is 6 tabletten. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Niet geschikt voor kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar.

Ingrediënten:
calciumcarbonaat | Prolyl oligopeptidase (Tolerase® G) | Vulstof microkristallijne cellulose | Losmiddel magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide

Meerdere exemplaren aanwezig!!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nijmegen
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)