Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

''Piekeren is als schommelen. Je bent wel bezig, maar je komt niet van je plaats.''

Prijs: Niet van toepassing

154 keer bekeken • Status: Actief

Op weg naar de vrolijke versie van jouw toekomst

Wat is de sleutel, die succesfactor, die jou verder helpt in Je leven?


Het eerste halfjaar van 2022 zit er bijna op. Hoe sta jij er voor? Ben je op schema voor dit jaar of loopt alles niet echt volgens planning? Ben je op zo’n plateau uitgekomen met je leven en vraag je je af hoe je naar ‘the next level’ komt? Ben je op zoek naar dat kantelpunt? Dat er voor zorgt dat je die ‘grote sprong voorwaarts’ kunt maken?


Uit ervaring weet ik dat je je daar blind op kunt staren. Want om die ‘grote sprong’ te kunnen maken moet je iets anders doen dan je altijd al deed. Je moet iets in je aanpak van je leven veranderen. Je verleden op een rijtje zetten, of je spirituele groei ontplooien.


Maar wat precies? Wat is nou die sleutel, die succesfactor, die jou verder helpt? Soms word je onzeker van die vraag aan jezelf. Dan is het tijd voor de ‘frisse blik’. Die jou laat zien wat er voor jou nodig is om van de 2e helft van dit jaar het succes te maken dat je gepland had.


"Als je structureel iets wilt veranderen in je leven", helpt het om die omschakeling stapsgewijs aan te pakken. Of het nou om de verwerkingen van je verleden gaat, je spirituele en geestelijke groei of de ontwikkelingen in je werk. Daar heb ik een cursus voor ontwikkeld. Een cursus waar je snel en efficiënt mee aan de slag kunt en direct effect mee hebt.


De zomer leent zich prima om ‘even’ op die wolk te gaan zitten en van een afstand naar je ontwikkelingen en je leven te kijken. Om even stil te staan bij de resultaten tot nu toe. Om de strategie voor het bereiken van je doelen in het 2e deel van dit jaar uit te stippelen. Wil jij vooruitgang in je leven en vraag je je af hoe je dat moet doen? Meld je dan aan voor deze cursus.

 

The most effective way to do it. Is to do it.

 

Op jouw succes!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
15 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 070 - 3961338

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)