Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

''Erkenning opent de weg naar verandering en heling.''

Prijs: Niet van toepassing

112 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De wereld verandert radicaal. We worden als het ware allemaal geroepen om anders te leven, anders te denken, anders te voelen, anders te gedragen en te handelen. Dit vereist dat we ons voortdurend aanpassen, en zelfs onszelf voortdurend opnieuw uitvinden.

 

Lastig in deze omstandigheden (om niet te zeggen mission impossible) om het in je eentje in je hoekje te redden.

Moeilijk om een hoog energieniveau te behouden.

 

Het is moeilijk om jezelf in een positieve, constructieve en optimistische gemoedstoestand te brengen... en daar te blijven.

 

Het is moeilijk om je vaker goed te voelen dan bla bla of slecht.

 

Het is moeilijk om te weten welk levenspad je moet nemen.

 

Bovendien ontmoet ik in deze veranderende wereld veel mensen die regelmatig de wens uitspreken steun te zoeken in hun persoonlijke welzijn en vervulling. Velen voelen de behoefte om deel uit te maken van een ondersteuningsproces wat werkt en vruchten afwerpt voor de lange termijn.

 

Vandaag wil ik graag onder jullie aandacht brengen, dat ik de afgelopen jaren heb gewerkt aan een concreet en ongekend antwoord op deze behoefte aan ondersteuning die essentieel is geworden. Ik heb een cursus ontwikkeld, die je toegang geeft tot innovatieve middelen om je in staat te stellen je aan te passen aan de brute veranderingen, zodat je op diepgaande en zachte manier kunt transformeren. Je bent niet langer een solist van je gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. In de geboden cursus zul je ervaren dat ik een systeem heb ontworpen om je stap voor stap, te begeleiden om in je dagelijks leven sterker, energieker en meer voldaan te laten zijn… kortom, gelukkiger!

 

En dit op een onbeperkte manier in de tijd. Want echte transformatie is alleen mogelijk door volharding en training. Je hebt een interactie met mij en de andere deelnemers in deze cursus, je deelt je vooruitgang met de anderen in de groep, zodat je jezelf kunt uitdagen en steun krijgt waardoor je motivatie sterker wordt.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
14 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 070 - 3961338
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)